Keukens Robbelin - Een duurzame én slimme keuken bereik je zo

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Een duurzame én slimme keuken bereik je zo

09/09/2020

Duurzame keukenapparatuur

A+ kent iedereen ondertussen wel, maar wist je dat er tegenwoordig al toestellen bestaan met een A+++ label? Let bij de aankoop van keukentoestellen ook op het water- en stroomverbruik. Vergelijken is de boodschap, enkel zo kan je achterhalen met welke toestellen je het meeste kan besparen

 

Bij keukenrenovatie kan je ervoor kiezen om je verouderde toestellen met een lager energielabel in te ruilen voor nieuwere, energiezuinigere keukenapparatuur. Denk dan bijvoorbeeld aan de koelkast en diepvries, maar ook zeker de vaatwas. Vaak is dit een grote investering, maar je zal des te gelukkiger zijn als je je energiefactuur maandelijks ziet dalen. 

 

Kookplaat met hoog rendement

Ben jij het gewoon om op gas te koken? Of kook jij al op een keramische plaat? Een gaskookstel verliest veel warmte, waardoor je slechts een rendement haalt van maximaal 60%. Bij inductiekookplaten ligt dat rendement een heel pak hoger: 80 tot 90%. Je verliest bijna geen warmte, doordat de kookplaat en zo ook je potten en pannen sneller opwarmen. Kortom, elektrisch koken is sowieso voordeliger dan koken op gas. Maar koken op inductie is nóg voordeliger

 

Slimme oven, koelkast en koffiezet

Ben jij iemand die ’s avonds laat werkt? Ben je van het type microwaver of een food prepper? Dan is een slimme oven een perfect toestel voor jouw keuken. Via de app kan je vanop je werk de oven al aansteken, zodat die mooi voorverwarmd is op het moment dat jij thuiskomt. Je kan er je kant-en-klare maaltijd onmiddellijk in opwarmen of je voorbereide, verse ovenschotel in steken. 

 

Een koelkast die bijhoudt wat je erin stopt klinkt misschien als sciencefiction, maar het bestaat! Via een ingebouwde camera kan je bekijken welke producten je nog hebt. Zo hoef je in de supermarkt nooit meer te twijfelen of je nu al dan niet melk moet meenemen. Hou je van super high tech? Kies dan een model met geïntegreerde tablet. Zo kan je makkelijk kookfilmpjes bekijken of gewoon een streepje muziek opzetten. 

 

Geen ochtendmens? Wat als je met de overheerlijke geur van koffie zou kunnen wakker worden? Koffie zetten kan perfect vanuit je bed, via je smartphone. Je kan zelfs instellen welke koffie je precies wil. Zo sta jij vanaf nu maar al te graag op om dat warme kopje koffie op te drinken. 

 

Duurzaam ILWA-corpus uit laminaat

De apparaten kunnen slim en duurzaam zijn, maar ook de basis van je keuken moet goed zitten. Wanneer de kasten niet stevig zijn, zal je keuken snel afzien bij veelvuldig gebruik. Een keuken uit laminaat kan absoluut tegen een stootje. Een laminaatlaag op je kasten zorgt voor die onmisbare stevigheid. Ook aan de binnenkant van je kasten geldt dat principe. Als je er al eens met een pot of pan tegen zit, worden je keukenkasten niet beschadigd. Laminaat is ook perfect waterbestendig, dus je kan het zeer gemakkelijk schoonmaken. Laminaat is stootvast, uitstekend bestand tegen krassen en water.

 

Garantie op een stevige keuken

Omdat we bij Keukens Robbelin zo overtuigd zijn van de lange levensduur van onze laminaatkeukens en omdat we uit ervaring weten dat jouw keuken er na meer dan 10 jaar nog steeds hetzelfde uitziet als op het moment dat we hem plaatsten, geven wij jou – in samenwerking met ILWA – een fabrieksgarantie van 15 jaar.

 

Ga voor een duurzame keuken op maat

Laat ons weten dat je voor slimme keukentoestellen wilt kiezen, wij zorgen dat ze perfect in jouw toekomstige keuken passen. Bij Keukens Robbelin werken we namelijk altijd op maat. 

 

Op zoek naar een nieuwe keuken of denk je eraan om je keuken van vloer tot plafond te renoveren? Kom langs voor een ontwerp op maat van je slimme en duurzame keuken! 

Deel dit bericht

 

Robbelin_20200907_duurzaam