Keukens Robbelin - Renoveer uw keuken

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Renovatie

Uw renovatiespecialist

Beginnen uw kasten af te hangen? Blokkeert de lade? Loopt alles fout met het sanitair? Dan is uw oude keuken wel degelijk aan vervanging toe. Niet zomaar hier en daar een kast vervangen, maar wel de gehele oude keuken eruit en een volledige nieuwe erin. 

 

Bij anderen stopt het bij de keuken zelf, maar bij Keukens Robbelin gaan we een stapje – of tien – verder, omdat een nieuwe keuken meer is dan een kastdeur vervangen of een nieuwe oven installeren. Leidingen kunnen anders liggen, verlichtingspunten kunnen op een andere plaats zitten. Daarom komen onze experten eerst bij u langs om alles volledig op te meten en te tekenen. 

Pas als alles in kaart gebracht is, beginnen we met het uitbreken van uw oude keuken, leggen we nieuwe leidingen en een nieuwe vloer, installeren we de nieuwe keuken en schilderen we opnieuw. Wij voeren alles uit, in samenwerking met een vaste onderaannemer. Geen zorgen, na de werken komen we persoonlijk bij u langs om een grondige controle uit te voeren om er absoluut zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes in orde is.

 

Van elektriciteit en sanitair over gyproc tot de installatie van uw keuken én al uw keukentoestellen, is Keukens Robbelin uw specialist in renovatie. 

Renovatie

Bij elke renovatie gaan we stap per stap te werk om uw keuken volledig te renoveren volgens uw keuken-DNA.

Stap 1: uitleg

We breken de leidingen uit en herleggen ze. We zorgen voor nieuwe vloeren, verlaagd plafond, pleisterwerk ...

 

Stap 2: uitvoering

We plaatsen de keukenkasten.

Stap 3: totaal

We werken het geheel zorgvuldig af en controleren alles tot in de puntjes.

Contact

Bij ons geen scharnieren die los zitten, geen buigbare legplanken, geen slijtage, geen vochtplekken en geen vervagende kleuren. Wel een onderhoudsvriendelijke en stevige keuken. Interesse in een keuken die uw hele leven lang meegaat?