Keukens | Keukens Robbelin

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Keukens om in te leven

Een keuken die voldoet aan al uw behoeften, die ’s ochtends de drukte van uw gezin aankan, waar u ’s avonds in alle rust kunt kokkerellen. Een plaats waar het heerlijk vertoeven is. Een praktische keuken die er ook nog eens stijlvol uitziet. Een keuken op maat dus. 

 

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen voor u een nieuwe keuken die afgestemd is op uw manier van leven. Bovendien passen we de elektriciteitsleidingen aan, zorgen we dat de verlichtingspunten juist zitten en installeren we sanitair. Ook als uw oude keuken aan vernieuwing toe is, voeren wij de renovatie van uw keuken uit.

Welk keuken-DNA heeft u?

Microwaver

Een drukke job of simpelweg altijd in de weer? Dan grijpt u vast naar kant-en-klare maaltijden. Tijd om te koken is er niet, dus warmt u elke avond snel iets op in de microgolfoven van uw keuken op maat.

Weekender

Tijdens de week hebt u weinig tijd om achter het fornuis te staan, maar in het weekend geniet u er ten volle van om een vijfgangenmenu op tafel te zetten in uw keuken op maat. Het is uw manier van ontspannen.

Daily's

De keuken is een plaats waar u dagelijks vertoeft. Even snel een maaltijd ineen toveren of uitgebreid kokkerellen, u doet het allemaal én elke dag, zonder uitzondering.

Event cooker

In uw keuken moet er plaats zijn voor wat showcooking. Als er vrienden op bezoek komen, wilt u samen met hen een glaasje kunnen drinken terwijl u ondertussen aan het koken bent.

Inspiratie nodig?

Download ons belevingsboek vandaag nog!

 

Een ergonomische keukendriehoek

Een keuken is nooit standaard: afmetingen verschillen, u moet rekening houden met apparaten die zowel esthetisch als functioneel een mooi plaatsje moeten krijgen, maar ook met ergonomie. De afstand tussen de werkdriehoek – of de plaats tussen de kookplaat, spoelbak en koelkast – moet zo klein mogelijk zijn om efficiënt te kunnen werken in uw keuken. Met een keuken op maat bent u altijd zeker van de juiste verhoudingen.

Duurzaam voor het leven

We denken met u mee over de juiste materiaalkeuze, de keukenapparatuur en de inrichting zodat u waar krijgt voor uw geld. Omdat we zo overtuigd zijn over de lange levensduur van onze keukens en omdat we uit ervaring weten dat uw keuken er na meer dan 10 jaar nog steeds hetzelfde uitziet als op het moment dat we hem plaatsten, geven wij u – in samenwerking met ILWA – een garantie van 15 jaar. 

Contact

Bij ons geen scharnieren of keukendeurtjes die los zitten, geen buigbare legplanken, geen slijtage, geen vochtplekken en geen vervagende kleuren. Wel een onderhoudsvriendelijke en stevige keuken. Interesse in een keuken op maat die uw hele leven lang meegaat? Kom langs bij keukenbouwer Robbelin.