ILWA laminaatkeukens | Keukens Robbelin

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Keukenproductie door ILWA

LAMINAATKEUKENS MET 15 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Net zoals Keukens Robbelin gelooft ILWA niet in harde verkopers, maar wel in interieurarchitecten die met een luisterend oor openstaan voor uw ideeën. Zij zetten de behoeften van elke klant om in een keuken op maat. 

 

ILWA is een Belgisce keukenbouwer die al 80 jaar bestaat en al meer dan 50 jaar laminaatkeukens maakt. Ze kiezen resoluut voor duurzaam verlijmd laminaat. Met een ILWA-keuken bent u zeker van kwaliteit: onbuigbare legplanken, stevige keukendeuren, geen slijtage, kleurvast, beschermd tegen vochtindringing, onderhoudsvriendelijk door de glanzende witte binnenbekleding… Door die duurzame keukens geeft ILWA u een fabrieksgarantie van 15 jaar

 

10 pluspunten van een ILWA-corpus

  1. PVC pootjes in de hoogte verstelbaar.
  2. Sanitaire ruimte achterin de kast.
  3. Scharnieren met ingebouwde demper van de hoogste kwaliteit.
  4. Laden en pottenladen zijn voorzien van de nieuwste generatie geleiders die een geïntegreerde synchronisatie hebben en voorzien zijn van een zelfsluitende zachte sluiting (airmatic).
  5. De corpussen worden aan de voorkant afgeplakt met hoogwaardige laminaat dat kleurecht en vuilafstotend is of met een stootvaste ABS.
  6. De corpusdelen worden verbonden met 8 mm houten drevels.
  7. Een waterafstotende hotmelt wordt aangebracht onder- en bovenaan de kastrug tegen vochtindringing. Een kastrug van 8 mm nota bene!
  8. Legplanken zijn steeds langs 4 zijden afgeplakt en van hoogte verstelbaar.
  9. De bovenkasten hebben een nuttige diepte van 332 mm en zijn 930 mm hoog.
  10. Alle keukenkasten zijn gepersonaliseerd geboord.

Inspiratie nodig?

Download ons belevingsboek vandaag nog!