Keukens Robbelin - Waarom kiezen voor een laminaatkeuken?

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Waarom kiezen voor een laminaatkeuken?

02/06/2021

Laminaat is en blijft populair in de keuken. Dit materiaal heeft doorheen de jaren bewezen dat het sterk en duurzaam is. Melamine is de grootste concurrent van laminaat. Melamine mag dan wel goedkoper zijn, maar het is lang zo stevig niet. Laminaat is stootvaster, beter bestand tegen krassen en water.

 

De voordelen van laminaat?

 

  • Gemakkelijk schoon te maken

Ook al maak je je keukenkasten of werkblad vuil, je kan je keuken gemakkelijk schoonmaken met water. Laminaat is overigens ook perfect waterbestendig.

 

  • Stootvast en krasbestendig

Een laminaatlaag zorgt ervoor dat je kasten wel tegen een stootje kunnen. Ook aan de binnenkant van je kasten geldt dat principe. Als je er al eens met een pot of pan tegen zit, worden je keukenkasten niet beschadigd.

 

  • Geen slijtage

Omdat we bij Keukens Robbelin zo overtuigd zijn van de lange levensduur van onze laminaatkeukens en omdat we uit ervaring weten dat jouw keuken er na meer dan 10 jaar nog steeds hetzelfde uitziet als op het moment dat we hem plaatsten, geven wij jou – in samenwerking met ILWA – een garantie van 15 jaar.

 

  • Prijsgunstig

Laminaat is een zeer prijsgunstig materiaal. Een laminaatkeuken is dan ook een zeer populaire keuken. Bij Keukens Robbelin houden we bovendien absoluut rekening met jouw budget wanneer we voor jou een keuken ontwerpen.

 

Klaar voor een nieuwe keuken?

Benieuwd hoe jouw laminaatkeuken er kan uitzien? Maak een afspraak, wij stellen je voor aan een keuken naar jouw keuken-DNA.

Deel dit bericht

 

Robbelin_FB_Post_4