Keukens Robbelin - Een keuken naar jouw levensstijl

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Een keuken naar jouw levensstijl

07/10/2019

Denk je eraan om je keuken te vernieuwen? Sta dan even stil bij jouw levensstijl. Wat doe je vooral in de keuken? Wat heb je nodig? Kook je veel of net weinig? Aan de hand van die vragen ga je bewust op zoek naar een keuken die voldoet aan je dagelijkse behoeften. Een ruimte die meeleeft met jou.

 

Je hebt een drukke job en bent altijd in de weer. Met andere woorden, in de week sta je op voor het ochtendgloren en ben je pas thuis nadat de zon al lang onderging. Tijd heb je niet, honger wel. Uitgebreid koken zit er dus absoluut niet in. Kan jij je hierin herkennen? Dan val jij onder het profiel “microwaver”.

 

De easy option? Snel een kant-en-klare maaltijd opwarmen in de microgolf of een pizza in de oven. In het weekend daarentegen zou je wel eens achter het fornuis durven te kruipen. Een hoogstaande culinaire maaltijd wordt het niet, maar eenvoudig kan ook lekker zijn.

 

Wat heeft de microwaver nodig in de keuken?

Niet veel, want je houdt van snel en eenvoudig. Een groot aanrecht heb jij niet nodig, enkel plaats om een hete ovenplaat op te zetten. Minimale kastruimte is voldoende, want naast een bord, wat bestek en een pot en pan gebruik je nagenoeg niets. Een vaatwas is een absolute must, want anders stapelt de afwas zich maar op op het aanrecht.

 

Functionaliteit en onderhoudsgemak

Omdat het snel moet gaan, wil je absoluut geen tijd verliezen aan opruimen en schoonmaken. Ga bijvoorbeeld voor een zelfreinigende oven, die doet de schoonmaak voor jou. Bij het keukenblad kies je best een materiaal dat met een beetje water en een vaatdoek gemakkelijk af te vegen is.

 

De keukendriehoek

Bij Keukens Robbelin houden we rekening met de ideale ergonomische driehoek. Aangezien je al zo weinig tijd hebt, beperken we het aantal stappen tot een minimum. Jouw werkdriehoek bestaat uit de koelkast, oven en aanrecht. We zorgen dat die drie dicht genoeg bij elkaar liggen, zodat jij gemakkelijk je gerecht uit de koelkast kan halen, in de oven stoppen en erna op het aanrecht plaatsen.

 

Keuken op maat van je levensstijl

Iedereen is natuurlijk anders. Herken je jezelf hier wel in? Kom langs in onze showroom, wij stellen je voor aan een keuken naar jouw levens- en kookstijl, kortom een keuken volgens jouw keuken-DNA.

Deel dit bericht

 

AdobeStock_134695562