Keukens Robbelin - De voordelen van een ILWA-keuken

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

De voordelen van een ILWA-keuken

20/05/2020

Bij Keukens Robbelin werken we samen met ILWA, een Belgisch bedrijf dat al meer dan 60 jaar laminaatkeukens produceert. Met een ILWA-keuken ben je zeker van kwaliteit. We zetten de pluspunten van een ILWA-corpus even voor jou op een rij.

 

Onze interieurarchitecten ontwerpen jouw keuken, onze partner ILWA produceert en wij plaatsen. Zo is jouw keuken er altijd één op maat. We kozen voor een samenwerking met ILWA omdat zij net als wij geloven in kwaliteit. Ze produceren onbuigbare legplanken en garanderen een kleurvaste keuken die beschermd is tegen vochtindringing. Dankzij de glanzende witte binnenbekleding van de keukenkasten zijn deze zeer onderhoudsvriendelijk. Slijtage is er niet. Vandaar dat we jou samen met ILWA een fabrieksgarantie van 15 jaar geven.

 

10 pluspunten van een ILWA-corpus

  1. De pvc-pootjes zijn in de hoogte verstelbaar. Zo kan elk deel van de keuken apart afgesteld worden en is er nooit een niveauverschil. Achteraf een plint afklikken kan nog!
  2. Achteraan in de kast is een sanitaire ruimte voorzien.
  3. Elke deur beschikt over scharnieren met een ingebouwde demper van de hoogste kwaliteit.
  4. Laden en pottenladen zijn voorzien van de nieuwste generatie geleiders. Bovendien sluiten deze enorm stil dankzij een zelfsluitende zachte sluiting (airmatic).
  5. De corpussen worden aan de voorkant afgeplakt met hoogwaardige laminaat dat kleurecht en vuilafstotend is of met een stootvaste ABS.
  6. De corpusdelen worden verbonden met 8 mm houten drevels.
  7. Een waterafstotende hotmelt wordt aangebracht onder- en bovenaan de kastrug tegen vochtindringing. Een kastrug van 8 mm nota bene!
  8. Legplanken zijn steeds langs 4 zijden afgeplakt en van hoogte verstelbaar.
  9. De bovenkasten hebben een nuttige diepte van 332 mm en zijn 930 mm hoog. Je kan er dus al je gerief in kwijt.
  10. Alle kasten zijn gepersonaliseerd geboord.

Bij Keukens Robbelin zijn we alvast overtuigd van de ILWA-kwaliteit. Jij ook? Maak een afspraak, we helpen je graag aan een keuken op jouw maat, naar jouw keuken-DNA!

Deel dit bericht

 

Robbelin_FB_Post_3