Keukens Robbelin - Een snelle hap in je nieuwe keuken op maat

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Een snelle hap in je nieuwe keuken op maat

21/10/2019

Een snel gerechtje klaarmaken in je gloednieuwe keuken op maat? Nog wat wraps in huis? Perfect! Wat dacht je van een lekkere pizza wrap? We geven je een voorbeeldje van twee wraps, maar eigenlijk kan je ze beleggen met allerlei ingrediënten naar keuze. Ideaal om alle restjes uit je koelkast op te gebruiken. Volg de eenvoudige stappen van het recept en over 20 minuten zit jij aan tafel te genieten. Smakelijk!

 

Ingrediënten

4-6 wraps

tomatenpuree - geraspte kaas

andere lekkere ingrediënten zoals Italiaanse kruiden - pesto

mozzarella - cherrytomaatjes - ui - paprika - hamreepjes

 

Bereidingstijd? 15-20 min

Aantal personen? 2 personen

 

Bereiding

Begin met het voorverwarmen van je oven op 230 graden.

 

Pizza wrap 1

Smeer de wraps in met tomatenpuree. Snijd de mozzarella, ui en cherrytomaatjes in stukjes. Verdeel wat mozzarella, pesto, ui, Italiaanse kruiden en cherrytomaten over de wraps. Zet de pizza wraps circa 5 minuten in de oven. Serveer met een salade.

 

Pizza wrap 2

Smeer de wraps in met tomatenpuree. Beleg de wraps met hamreepjes, uienringen, stukjes paprika, snufje chilipoeder en Italiaanse kruiden. Zet de pizza wraps circa 5 minuten in de oven. Serveer met een salade.

 

Tip: gebruik in plaats van tomatenpuree ook eens tomatensaus.

 

Keuken op maat van je levensstijl

Wil je dit receptje klaarmaken in een gloednieuwe keuken, afgestemd op jouw levens- en kookstijl? Kom langs in onze showroom, wij stellen je voor aan een keuken op maat!

Deel dit bericht

 

Pizzawrap