Keukens Robbelin - Een keuken op maat van de showcook

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Een keuken op maat van de showcook

18/01/2021

Hou je ervan om je kook skills te demonstreren? Om uitgebreide gerechten op tafel te toveren? Vind je het totaal niet erg als ze op je vingers staan te kijken wanneer je bezig bent? Dan ben jij overduidelijk een showcook!

 

Keukeninrichting op maat

In jouw keuken moet er plaats zijn voor wat showcooking. Veel ruimte is een voorwaarde waaraan absoluut voldaan moet worden. Bij Keukens Robbelin hebben we exact de juiste keuken die bij jouw kookstijl past. We sommen hieronder enkele zaken op die je zeker hemels in de oren zullen klinken.

 

Een kookeiland met ruim aanrecht is een aanrader en het fornuis moet groot genoeg zijn om je talrijke potten en pannen op kwijt te kunnen. De koelkast en oven mogen niet veraf zijn, want je moet nogal wat heen en weer tijdens zo’n kooksessie. De koelkast moet zeker verschillende schappen hebben om al je ingrediënten kwijt te kunnen.

 

Ook je kasten zijn best logisch ingericht, zodat je snel aan je potten, ovenwanten en kruiden kunt. Wat dacht je van schuifdeurkasten om je toestellen doorheen de week uit het zicht te houden? Tijdens de week heb je ze toch minder nodig. Wanneer het weekend is, heb je ze nog altijd binnen handbereik.

 

Als er vrienden op bezoek komen, wil je samen met hen een glaasje kunnen drinken terwijl je ondertussen aan het koken bent. Een bar om jouw gasten aan te plaatsen is voor jou een leuke extra touch. Misschien is een wijnkoeler wel een optie?

 

Wanneer je gasten over de vloer hebt, laat je ze liever niet zelf afwassen, dus stop je maar alles in de vaatwas. Kies voor een vaatwasser met QUICKSELECT waardoor je zelf bepaalt hoelang de afwas duurt.

 

Keuken op maat van je levensstijl

Iedereen is natuurlijk anders. Herken je jezelf hier wel in? Of doe jij het toch anders? Kom langs in onze showroom, wij stellen je voor aan een keuken naar jouw keuken-DNA.

Deel dit bericht

 

AdobeStock_121828955