Keukens Robbelin - De ideale keuken voor de zesgangenmenu-chef

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

De ideale keuken voor de zesgangenmenu-chef

25/11/2019

Geen tijd om uitgebreid te koken tijdens de week, maar in het weekend doe je dat wel. Bij Keukens Robbelin noemen we zo iemand “de weekender”. En wij weten perfect wat hij of zij nodig heeft in de keuken.

 

Eenvoudig in de week, uitgebreid tijdens het weekend

Heb je geen tijd om elke dag te koken? Maar ook geen zin in ongezonde, kant-en-klare maaltijden? Tijdens de week ben jij de persoon die houdt van foodboxen waarmee je snel aan de slag kunt. In recordtijd tover je zo toch een lekkere maaltijd op tafel.

 

Tijdens de week vind je de tijd niet om je kookkunsten te tonen, maar tijdens het weekend is dat je favoriete bezigheid. Uren vertoef je in de keuken, het is jouw vorm van ontspanning. Simpel is totaal uit den boze. Experimenteren is meer dan aangeraden. Nieuwe smaken combineren, onconventionele gerechten klaarmaken, ongekende kruiden uitproberen. Het traditionele driegangenmenu wordt bij jou een vijf- of zelfs zesgangenmenu. Je gasten zijn dan ook steeds in de zevende hemel wanneer ze jouw gerechten proeven.

 

Je ideale keukenindeling

Wat heb je daar nu precies voor nodig in je keuken? Plaats, heel veel plaats. Een keukeneiland is zeker een aangewezen optie. Zo heb je niet enkel ruimte om je kookboek te plaatsen, maar ook om je messenset te etaleren, om een veelvoud aan ingrediënten, kommetjes en pannen op een rij te zetten zodat je alle aparte gerechten gemakkelijk kunt klaarmaken. Een grote snijplank moet hier ook zeker op kunnen.

 

Je keukenblad is maar beter hittebestendig, want je moet snel potten en pannen van het vuur kunnen halen om aan het volgende gerecht te beginnen. Over vuur gesproken, we weten zeker dat je droomt van een extra grote kookplaat met meer dan voldoende kookvuren.

 

Een oven moet vanzelfsprekend aanwezig zijn in je keuken, hoe maak je anders al die ovenschotels klaar? Wat dacht je van een aparte stoomoven? Perfect voor dat lekker visgerechtje.

 

En dan hebben we het nog niet over kastruimte gehad! Het codewoord: veel. Veel kastruimte heb je absoluut nodig. Waar kan je anders al je kookgerief in kwijt? En ten slotte: de vaatwas. Hoewel je enorm houdt van koken, is alles met de hand afwassen misschien toch optimistisch. Dus laten we er maar voor zorgen dat je een extra large vaatwas in huis hebt.

 

Keuken op maat van je levensstijl

Kan je jezelf wel herkennen in deze levens- en kookstijl? Of doe jij het toch anders? We hebben bij Keukens Robbelin voor iedereen een keuken op maat. Spring even binnen in onze showroom!

Deel dit bericht

 

AdobeStock_79138875