Keukens Robbelin - Een snelle maaltijd of uitgebreid menu? Met deze keuken kan je het allemaal!

Oostendesteenweg 22 - Ichtegem

Een snelle maaltijd of uitgebreid menu? Met deze keuken kan je het allemaal!

30/03/2020

Tover jij elke dag een verse maaltijd op tafel? De ene keer flans je snel iets in elkaar, de andere keer schotel je een uitgebreid menu voor aan je gezin. Jij doet het allemaal én elke dag, zonder uitzondering. Daarvoor moet je keuken natuurlijk aangepast zijn. Hoe ziet zo’n keuken er dan uit?

 

Hoe druk je het ook hebt, jij vertoeft elke dag in de keuken. Een microgolfmaaltijd is iets waar je liever niet mee in aanraking komt, geef jou maar lekkere verse ingrediënten. Een koelkast die groot genoeg is en ook over verschillende schappen beschikt is ideaal voor jou. Ook een ladekast met vakjes om ajuinen, look en aardappelen te bewaren komt zeker van pas. Aan het raam vinden we vast en zeker verse kruiden terug.

 

Jouw kookplaat is het liefst voorzien van genoeg kookvuren. Een intuïtieve bediening en handige kookfuncties zijn een must. Potten en pannen heb je bij de vleet. Voor elk gerecht heb je namelijk een speciale pan.

 

Jouw keukenkasten en lades sluiten stil. Gooi ze dus gerust dicht in alle drukte. En tot slot: een keukeneiland. Zo heb jij zeker genoeg ruimte om groenten te snijden, sausjes voor te bereiden, vlees of vis te marineren…

 

Keuken op maat van je levensstijl

Tijdens het koken heb je al in gedachten wat er morgenavond op het menu zal staan. Koken is een passie, een must waar jij geen enkele dag zonder kan. Herken je jezelf hier wel in? Of doe jij het toch anders?

Contacteer ons en wij stellen je voor aan een keuken naar jouw keuken-DNA.

Deel dit bericht

 

AdobeStock_133078968